Omistan vuoden 2018 heittäytymiselle!

Tämän tulevan vuoden aion pyhittää inspiroitumiselle. Aion käydä erilaisissa tapahtumissa, paikoissa, kursseilla, tavata inspiroivia ihmisiä, lukea paljon kirjoja ja tehdä jotain, mitä en ole ennen tehnyt. Aion myös riittävän usein pysähtyä ja tauottaa projektejani, joita on välillä turhankin monta yhtä aikaa menossa, ja antaa aikaa ihmettelylle.

Tarkoitukseni on avata omia lukkojani ja päähänpinttymiä, ja etsiä omaa tyyliä ja ääntä valokuvauksen saralla ja muutekin. Esimerkiksi yksi lukoistani liittyy kirjoittamiseen, sillä minulla on lievä lukihäiriö. Kuvallinen ilmaisu tuntuu paljon luontevammalta kuin kirjoittaminen, mutta nyt blogin muodossa aion vain heittäytyä kirjoittamiselle. Tahdon tulla paremmaksi kirjoittajaksi ja harvemmin sitä tekemällä huonommaksi oppii.

Hyvä päänavaus heittäytymiselle tänä vuonna on myös oma valokuvaus-workshop. En ole sellaista ennen tehnyt. Se on jo sinänsä hyvä syy tehdä se, mutta sen lisäksi olen unelmoinut siitä jo pitkän aikaa, useamman vuoden siis. Tuntuu uskomattomalta, että se vihdoin toteutuu. Mahdollisuus oli vain niin poikkeuksellinen, etten voinut olla käyttämättä sitä. Jos en nyt tee sitä, niin toista vastaavaa tilaisuutta ei kenties tule koskaan. Ensi viikolla julkaisen tapahtuman, joten kannattaa olla tarkkana.

Blogini tulee käsittelemään näitä erilaisia inspiraation lähteitä, joita tulevan vuoden, tai kenties vuosien, aikana koen. Ehkä otan joitain poimintoja myös menneestä. Tavoite olisi myös koostaa teille lukijoille hyväksi havaittuja inspiroitumislähteitä omien kokemusten pohjalta lukkotilanteita varten.

Jos sinulla on vinkata hyviä tapahtumia, kirjoja, näyttelyitä, paikkoja, tai kaipaat valokuvaajaa tiettyä tapahtumaa varten, niin rohkene vinkata siitä minulle.

Olen kuulolla!

2 vastausta artikkeliin “Omistan vuoden 2018 heittäytymiselle!

  1. Kiitos Jaana kannustavasta kommentista! Toivottavasti tulet saamaat sisällöstä irti asioita myös itsellesi. Se olisi tavoite. Käsillä tekeminen on lahja ja se on sinulla. Pidetään siitä ainakin kiinni.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s