Tähtihetkiä

Olipa ihan tavallinen arki-ilta, kun otettiin kasvaneesta varsasta kuvia. Omistaja ojensi harjat käteeni ja aloitimme kuvauksen jutustelemalla ja heppoja rapsutellen.

Kysyin ensin että, pitääkö varsat jotenkin sitoa harjauksen ajaksi, etteivät lähde laitumella meitä karkuun? Ei todella pitänyt. Nämä kaverukset olivat niin seurallisia, että suurempi ongelma olikin saada heidät pois omalta iholta, että sai kameran vähän kauemmaksi turvasta.

Viima_6_some

Viima_7_some

Viima_8_some

Viima_13_some

Hevosten kuvaukseen kuuluu ottaa hieman ärsykkeitä mukaan, jotta saadaan hevosen huomio ja erityisesti korvat tarvittaessa oikeaan suuntaan. Nämä ärsykkeet voivat olla esimerkiksi rapisevia pusseja, kirkkaan värisiä huiveja, sadetakki, sateenvarjo, hevosen hirnunta-ääntä puhelimesta.

Pidän näitä kuvaushetkiä myös hevosille hyödyllisinä oppimiskokemuksina, sillä usein ärsykkeille käy niin kuin meille kävi myös näissä kuvauksissa…

Viima_21_some

Viima_31_some

Viima_33_some

Näin siis kävi meidän ärsykkeelle…

Viima_25_some

Viima_23_some

Viima_24_some

Yleensä hevoset siis tottuvat näihin ärsykkeisiin kuvauksen aikana. Eivätkä ne enää kovin hämmennä niitä. Ärsykkeisiin totutetun hevosen kanssa on muuten aika kiva liikkua.

Viima_14_some

Viima_14_MVsome

Sellainen mukava arki-illan tähtihetki oli tämä kuvaus. Tästä tuli todella hyvä mieli.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s