Metsän hautajaiset

Etsin malleja omaan valokuvausprojektiini sunnuntaina 16.9.2018 klo 11:00 lähtien. Jos sää on huono, siirtyy kuvauspäivä sunnuntaihin 23.9.2018. Malliksi voi tulla kuka tahansa.

Mallit saavat kuvien käyttöoikeuksia vastaan valita itselleen valokuvia 5 kpl esivalintagalleriasta. Lisäkuvia on mahdollista ostaa 15 € / kpl hintaan.

Teemana on metsän hautajaiset ja asusteena surupuku tai jotain mustaa.

Projektin tausta liittyy siihen, että asun itse Paimion parantolan lähistöllä, joka on  upean metsän ympäröimä. Metsä on yleisesti tunnettu, erittäin suosittu virkitysalue, ja myös tärkeä paikka minulle. Nyt tähän metsään on suunnitteilla hakkuut ja minulla on pelko, että monet upeat paikat metsässä tuhoutuvat. Olen pitkään ihastellut näitä paikkoja ja haaveillut, että toteutan kuvauksia näissä paikoissa, mutta nyt alkaa tulla kiire.

Tarkoituksena on liikkua läpi lempipaikkani ja ikuistaa ne mallien avulla valokuvin. Myös muut valokuvaajat ovat tervetulleita mukaan kuvaamaan.

”Paimion parantola on yksi Museoviraston määrittelemistä valtakunnallisesti merkittävistä rakennetuista kulttuuriympäristöistä. Suomi harkitsee parantolan ehdottamista Unescon maailmanperintökohteeksi.” Kunnallislehti 31.8.2018

Ilmoittautumiset minulle puhelimitse 050 377 7739 tai sähköpostitse sonja.c.sjoblom@gmail.com.

Hautajaiset_3

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s