Ota vastaan ponnistelun sijaan

Osa karkaa joulua ja pimeyttä pakoon etelän lämpöön ja valoon. Minustakin se on kiehtova ajatus, mutta ei juuri nyt mahdollista. Sen sijaan palaan valokuvien avulla viime kesän lämpimiin muistoihin ja tunnelmiin.

Anni_46_some

Anni_13_some

Anni_7_some

Tein hiljattain lempi joogaharjoitustani kotona. Siinä ohjaaja kehottaa ottamaan venytyksen vastaan. Olin siis usean kerran kuullut tämän kehotuksen, mutta nyt vasta todella havahduin siihen. Mikä ero onkaan ottaa asioita vastaan verrattuna siihen, että ponnistelee niitä kohden. Ainakin oma mieleni rentoutui välittömästi vastaanottamiseen.

Olen aikaisemmin ollut kova ponnistelemaan asioiden eteen, mutta nyt aion muuttaa useammin näkökulmaani ja hakea tasapainoa näiden väliltä. Ajatuksena muutos on pieni, mutta rentouttava teho mieleen yllättävän suuri. Kokeile vaikka!

Miltä sinusta tuntuisi esimerkiksi ottaa tänä vuonna joulu vastaan ja jättää ponnistelut sikseen?

Näillä ajatuksilla on mielestäni hauska leikitellä.

 

Anni_29_some

Anni_17_some

Anni_19_some

Antoisaa joulun aikaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s