Omat ladut ovat parhaita – fiiliksiä

Talvi hellii parhaillaan upeilla lumisilla päivillä. Kokeilevalle luonteelleni omat ladut ja hiihtäminen jokilaakson pelloilla on mitä parhainta kuntoilua.

Nuorin poikani halusi myös päästä kokeilemaan uusia suksiaan. Minä tein hänelle soikean mallista latua, mutta hän halusi tehdä itselleen neliskulmaisen ladun. Vanhempi poikani lasketteli kaikki kumpareet, kun minä taas kiersin niitä loiventaen. Omia latuja kun tekee, saa juuri niin helpon tai vaativan kuin haluaa.

Olkoon siinä teemaa minun tulevan vuoden blogilleni. Kuljen omia latuja. Aiheita joita olen ajatellut  työstää ovat mm. talous, itsemyötätunto, hitaampi rytmi, hygge, opiskelu, kokeilu ja rajojen etsintä. Haluan käydä erilaisissa paikoissa, tapahtumissa, tavata ihmisiä, lukea kirjoja ja inspiroitua niistä. Haluan tutkia ja pohtia mahdollisuuksia, miten 50-, 60- ja 70-lukujen rakennuksista saa kauniita esimerkiksi sisustamalla.

 

huokuva_maisema_4

 

huokuva_maisema_8

Nautitaan talvipäivistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s