Galleria

Huokuvan valokuvaus workshop

Huokuva_Parantola_1

Aika – Lauantaina 24.2.2018 klo 10-17

Paikka – Paimion Parantola, Alvar Aallontie 273, 21540 Paimio


Sisältö ja kohderyhmä

Ainutlaatuinen ja kenties ainutkertainen mahdollisuus päästä  nauttimaan valokuvauksesta uniikissa miljöössä. Paimion Parantola on Alvar Aallon suunnittelema keuhkoparantola ja on ehdolla myös Unescon maailman perintökohteiden listalle. Parantolan tulevaisuus on tällä hetkellä vielä avoinna. Parantola etsii uutta omistajaa, ja valokuvilla on mahdollisuus herättää kenties kansainvälistäkin huomiota.

Workshop on tarkoitettu valokuvauksesta innostuneille. Tarkoitus on oppia valokuvauksesta pääasiassa tekemisen kautta. Workshop soveltuu näin ollen vasta-alkajalle kuin kokeneelle kuvaajalle. Tarkoitus on kerätä inspiraatiota muilta kuvaajilta ja tehtävien tekemisestä poikkeuksellisen huikeassa ympäristössä.

Päivän aikana valokuvataan arkkitehtuuria sisältä ja ulkoa sekä perehdytään mallien valokuvaukseen, sekä harjoitellaan luonnon valon ja salamavalon käyttöä. Valokuvaaja Joni Pesäkivi opastaa mallivalokuvauksen ja valotuksen saloihin. Jokainen kuvaaja asettuu myös tahtoessaan vuorollaan malliksi, mutta pääasiassa on tarkoitus valokuvata Annika Mutila Dance Schoolin, paikallisen tanssikoulun tanssijoita malleina. Päivä koostuu siis tehtävien tekemisestä ja lopussa koostetaan päivän opit yhteen keskustellen ja samalla kuumaa juomaa siemaillen.

Varustus

Oma digijärjestelmäkamera, objektiivit ja salama mukaan. Myös puhelimen kameralla voi kuvata heti esim. instagramiin kuvia. Jalusta on myös suotava olla mukana, jos omistaa sellaisen. Sään salliessa kuvaamme myös ulkona joten, pukeutuminen myös ulkokuvausta huomioiden.

Ohjaajat

Helsinki Design Schoolin valokuvauslinjalta 2016 valmistuneet
Joni Pesäkivi, valokuvaaja, Silver Creative, http://www.jpesakivi.com
Sonja Sjöblom-Rindell, valokuvaaja, Huokuva, http://www.huokuva.fi
Sanna Koli, valokuvaaja, assistentti

Jonihuokuva_omakuvaSanna

Hinta

Aikaisille ilmoittautujille tammikuun ajan 159 € (sis. alv.) ja helmikuussa ilmoittautuneet 169 € (sis. alv.). Hinta pitää sisällään ohjauksen, lounaan ja kahvihetken päivän aikana. Päivän herkullisesta tarjoilusta vastaa Hakkisherkku.
Varaus on sitova, esteen tullen pitää tilalle hankkia toinen osallistuja.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa

Ilmoittautumiset sekä lisätietoa voi tiedustella Sonjalta 19.2.2018 mennessä.
Ilmoittautuneille annetaan ennakkotehtävä ja tarkemmat saapumisohjeet kurssin lähestyessä. Ruokavalio rajoitukset on hyvä kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.

sonja.c.sjoblom@gmail.com
Puh: 050 377 7739

Mukaan mahtuu rajallinen määrä, joten toimi nopeasti

Huokuva_Kuva_7

Huokuva_Parantola_4

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s